FAQs

Hoe lang duurt het voor mijn nieuwe tuin klaar is?

Zodra het tuinontwerp goedgekeurd is, wordt een planning opgesteld. Daarbij wordt rekening gehouden met het tijdstip van het jaar en mogelijke weersomstandigheden, grootte van het terrein en de complexiteit van het ontwerp.

Biedt Gillenia garantie op de planten?

Onze planten worden zeer zorgvuldig uitgekozen en Gillenia staat dan ook garant voor een uitstekende kwaliteit.
Indien na de aanleg toch planten afsterven, kan u steeds contact opnemen met Gillenia zodat we in onderling overleg een oplossing voor u kunnen uitwerken.

Wat is de kostprijs van een ontwerp?

Op onze pagina over het Gillenia-plannen-pakket vindt u alle informatie over de kostprijs van een tuinontwerp

Wat is jullie werkwijze?

Op onze pagina over de werkwijze van Gillenia vindt u alle nuttige informatie.

Wij willen onze tuin (gedeeltelijk) zelf aanleggen, kan dat ?

Om tegemoet te komen aan de mogelijkheden van elke tuinbezitter hebben wij 3 formules uitgewerkt, zodat u zelf kan bepalen wat u zelf doet en wat u overlaat aan Gillenia:

  • formule Omnium
  • formule Plan en Opbouw
  • formule Doe-het-zelf
Wie/wat is Gillenia?

Gillenia bestaat reeds 25 jaar en werd opgericht door zaakvoerders Jan Vanden Bossche en Bart Maes. Daarnaast hebben wij nog 2 vaste medewerkers (Chantal en Johan) en uiteraard een ploeg hoveniers. Alle werken die tot het geheel tuinaanleg behoren worden dan ook door onze eigen mensen en in eigen beheer uitgevoerd.

Wat voor type tuinen ontwerpt Gillenia?

Gillenia ontwerp zowel dakterrassen, kleine stadstuinen als riante villatuinen. Onze ontwerpstijl wordt daarbij volledig afgestemd op de wensen van de klant zodat u bij ons zowel terecht kan voor een moderne strakke tuin als een klassieke siertuin. Wij houden daarbij rekening met uw smaak en praktische wensen en integreren naar wens oprit, terras, vijver, zwembad, speelhoek…. Kijk alvast even rond in onze uitgebreide portfolio.